Sponsoring is leuk

Dankbaar werk

Hoewel de Rabobank daar inmiddels anders over denkt vinden wij sponsoring leuk. Dan bedoel ik overigens niet de sponsoring zoals de Rabobank jaren lang verzorgde bij de bekende wielerploeg, maar vooral de sponsoring in natura.

Urenpakket
Bij ‘in natura’ denken we ongetwijfeld allemaal iets anders. Wat ik er mee bedoel is dat wij sponsoren door onze kennis en kunde ter beschikking te stellen. Dat we gewoon doen waar we, vind ik, goed in zijn en dus onze expertise beschikbaar stellen waar anders het Goede Doel gewoon voor zou moeten betalen als het commercieel werd weggezet.

Ik heb een afspraak kunnen maken met het Ronald McDonald Kinderfonds en die krijgen per jaar de beschikking over een afgesproken aantal uur en daarmee kunnen ze voor hun Ronald McDonaldhuizen en nog enkele aanverwante locaties ons inzet op het gebied waar we zelf goed in zijn.

Trots
Ik kan je vertellen dat het geweldig voelt om deze club te ‘sponsoren’. Het voelt geweldig om van waarde te kunnen zijn voor een organisatie als het Ronald McDonald Kinderfonds. De dankbaarheid die we terugkrijgen is hartverwarmend en als je van dichtbij hebt meegemaakt hoe belangrijk het is wat ze doen dan ben ik gewoon trots.

Trots dat we in de mogelijkheid zijn en dit kunnen en mogen doen voor deze club. Trots dat onze collega’s ook privé wat nog wat van hun tijd beschikbaar stelden om van betekenis te zijn voor deze organisatie. Mooi meegenomen dat men dit in de ‘buitenwereld’ als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betiteld, maar daar was het Liesbeth en mij niet om te doen toen we er mee begonnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *