Kunstenaars aan het werk voor de Homeride

IMG_6345Misschien weet je het wel, of nog niet, maar op 24 en 25 juni 2017 doen wij mee aan HomeRide:

een uniek wielerevenement waarbij wij met drie ‘Treetops on Tour’-teams al fietsend 500 kilometer zullen afleggen langs verschillende Ronald McDonald Huizen.

Om op die manier zoveel mogelijk geld in te zamelen voor diezelfde huizen, zodat zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt hebben.

Mogen wij ook rekenen op jouw steun?!

En dan bedoel ik nu niet in geld overigens, maar daadwerkelijk een bijdrage leveren. Hoe mooi zou het zijn en hoe goed passend bij ons doel ‘de Ronald McDonaldhuizen’, als jullie ons zouden helpen aan ontwerpen voor ‘echte’ felicitatiekaarten? Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een kaart met ergens het woord ‘Gefeliciteerd’ erop.

Kaarten voor het goede doel
Jullie ontwerpen gaan we gebruiken om een set van felicitatiekaarten te maken die we vervolgens gaan verkopen. En je raadt het al, de opbrengst gaat natuurlijk naar HomeRide. Felicitatiekaarten die voor elke gelegenheid een bijzonder aandenken vormen door de ongetwijfeld prachtige ontwerpen van verschillende kunstenaars. Kaarten die een plezier zijn om te geven óf om zelf te houden.

Spelregels
Weinig! De ontwerpen moeten op maximaal een A4-tje worden gemaakt, welke dan wordt teruggebracht naar een formaat ansichtkaart. Rechtopstaand, liggend, het maakt niet uit. Het origineel gaat naar ons en uiteraard geef je ons daarmee toestemming om de kaart voor dit goede doel te gebruiken.

Een jury hebben we (nog) niet, maar mij dunkt dat we daar de huismanagers van de Ronald McDonaldhuizen waarvoor wij fietsen inschakelen. Of zij dan nog iemand inschakelen? Geen idee. Dat is aan hen.

Meedoen?
Maak een ontwerp en zend deze aan Treetops on Tour, Loo 76, 5571 KS in Bergeijk. Zorg dat je naam, telefoonnummer of e-mailadres ergens vermeld staat, zodat we je altijd kunnen bereiken. Stuur je inzending vóór 15 december aan ons toe. Uiterlijk begin januari maken we bekend welke kaarten uiteindelijk in de set terechtkomen.

We zijn erg benieuwd naar jullie creatieve uitspattingen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *