Ontwerp felicitatiekaarten voor de HomeRide!

576_420_gefeliciteerdHoe mooi zou het zijn als jullie allemaal een kleine bijdrage zouden kunnen leveren aan onze HomeRide? En dan bedoel ik nu niet in geld overigens, maar daadwerkelijk een bijdrage leveren. Ik heb het daarbij niet eens over jullie zelf, maar over jullie kinderen of wellicht kleinkinderen.

Hoe mooi zou het zijn en hoe goed passend bij ons doel ‘de Ronald McDonaldhuizen’, als jullie kinderen of kleinkinderen ons zouden helpen aan ontwerpen voor ‘echte’ felicitatiekaarten? Laat de fantasie van de kids de vrije loop. Ze mogen tekenen wat ze willen, als er maar ergens op het ontwerp ‘Gefeliciteerd’ staat, in hun eigen handschrift uiteraard.

Set kaarten voor het goede doel
Tien van die geweldige ontwerpen gaan we gebruiken. Gebruiken om een set van tien felicitatiekaarten te maken die we vervolgens gaan verkopen. En je raadt het al, de opbrengst gaat natuurlijk naar de HomeRide. Tien felicitatiekaarten die voor elke felicitatie een bijzonder aandenken vormen door de ongetwijfeld prachtige ontwerpen van alle kinderen. Tien kaarten die een plezier zijn om te geven óf om zelf te houden.

Spelregels
Weinig; wel liefst kinderen in de basisschoolleeftijd. De ontwerpen moeten op een A4-tje worden gemaakt. Rechtopstaand, liggend, het maakt niet uit. Het origineel gaat naar ons en uiteraard geef je ons daarmee toestemming om de kaart voor dit goede doel te gebruiken.

Een jury hebben we (nog) niet, maar mij dunkt dat we daar de huismanagers van de Ronald McDonaldhuizen waarvoor wij fietsen inschakelen. Of zij dan nog iemand inschakelen? Geen idee. Dat is aan hen.

Meedoen?
Maak een tekening en zend deze aan Treetops on Tour, Loo 76, 5571 KS in Bergeijk of stop hem in de brievenbus als je in de buurt woont. Plak er even een briefje op met je naam, telefoonnummer of e-mailadres, zodat we je altijd kunnen bereiken. Zorg dat je inzending vóór 15 December bij ons binnen is. Op 22 december maken we dan bekend welke tien kaarten uiteindelijk in de set terechtkomen.

We zijn erg benieuwd naar jullie creatieve uitspattingen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *