Baan gezocht

Helaas gaat de crisis, en vooral die in de bouw, mijn organisatie ook niet geheel voorbij. Lange tijd hebben we nog kunnen vasthouden aan aan onze bestaande omzetten, maar ingegeven door omstandigheden, moeten ook wij afscheid gaan nemen van 1 of enkele medewerkers. Snijden in de overhead, heet dat dan.

Dat ‘snijden’ gaat ons (Liesbeth en mijzelf) zeer aan het hart, immers we worden min of meer gedwongen afscheid te nemen van medewerkers die we eigenlijk helemaal niet kwijt willen. Toch zit er niets anders op en in overleg met al onze meiden gaan we gezamenlijk op zoek naar een passende functie van tenminste 1 van de meiden, mogelijk 2. Waarom weten we dat nog niet precies? Dat komt door het aantal uur dat ze per medewerker invullen. immers een 40-urige werkweek is gelijk aan 2 fte’s van 20 uur.

Hoe dan ook  zoeken we een mooie en passende job hier in de Kempen voor deze kanjers. Je begrijpt dat ik als referentie niet echt objectief ben, hoe kan het ook anders als ik ze feitelijk geen van allen kwijt wil, maar doe er je voordeel mee, dan zijn we allen straks misschien wel erg blij.

Hun kennis en kunde loopt uiteen, maar overlapt ook weer grotendeels. van administratief (boekhoudkundig) met activiteiten op het secretariële vlak tot juist allround secretariële activiteiten, aangevuld met organisatorische vaardigheden. We hebben meerdere mogelijkheden, of ik moet zeggen; ZIJ hebben meerdere mogelijkheden.

Schroom niet om met vragen mij te benaderen op mijn mailadres (fred@treetops.nl) dan wel in een reactie op dit stuk en help ons. Ze verdienen een mooie passende nieuwe uitdaging.

Fred

3 Responses to Baan gezocht

 1. Fred Rommens says:

  De betrokkenen in kwestie gaan allen hun LinkedIn profiel op orde brengen en uiteraard zal ik dat hier nog met jullie delen.

 2. Linda says:

  Wat fijn om zo’n betrokken werkgever te ontmoeten. Niet zo als de meeste werkgevers het gaat niet goed dus, houdoe en bedankt, net als het met mij gebeurde. Ik hoop dat u iets voor ze vind.

  Petje af.

 3. Fred Rommens says:

  Dank je wel Linda. We konden niets beloven, maar ze volop helpen kan uiteraard wel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *