20 jaar Treetops

Inmiddels 20 jaar geleden startte ik een bedrijf dat u inmiddels kent onder de naam Treetops. 20 jaar hard werken heeft geleid tot een bedrijf waar ik, en met mij mijn vrouw Liesbeth, apetrots op ben. Het spreekt voor zich dat dit niet altijd zonder slag of stoot is gegaan. Het vak “ondernemen” hebben wij ook moeten leren en steeds al je het denkt te kennen komt er weer een nieuw examenvak bij.

Enkele jaren geleden was dat nog de crisis, die zich nu nog wel doet gevoelen, maar waar we, mede dank zij de fantastische groep mensen die we in huis hebben, ook weer goed door heen zijn gekomen. Treetops bloeit weer en we kijken een zonnige toekomst tegemoet.

Dan is dus 20 jaar Treetops wel iets om even bij stil te staan en daar een bijzonder tintje aan te geven. Dat willen we dan ook doen en met alle medewerkers doen we dat door dit jaar 20 leuke dingen te doen. Van een gebakje eten tot een complete kookworkshop en van een rondleiding op onze projecten tot een skimiddag in een overdekt ‘ski-resort’ Dat is vooral voor ons leuk en het zal dan ook een jaar worden om niet meer te vergeten.

Een bijzondere feestje voor u

Nu willen we dat op andere wijze dit ook een jaar wordt om niet te vergeten en dat willen we graag met al onze relaties doen. U dus. We hadden natuurlijk een standaard feestje kunnen organiseren en een receptie daaraan vast geknoopt, maar mezelf als leidraad aanhoudend zitten vele van onze relaties daar niet op te wachten.

Anderzijds zijn wij zeer actief bij de (semi-)overheid en juist daar zit men niet op te veel aandacht op feestelijke wijze te wachten. Dat kan echter ook anders.

Treetops heeft gemeend, samen met zo veel mogelijk relaties, zijn activiteiten eens op bijzondere wijze in te zetten. U wist wellicht al dat wij actief een bijdrage leverden aan Unicef door voor hen een Unicef winkel kosteloos te bouwen en ook bij het Ronald McDonaldhuis te Veldhoven zijn we nu druk doende daar geheel gratis te voorzien in stoffering voor een 300 m2 grote huiskamer in het ziekenhuis.

Een slechte of helemaal geen woning, daar kunnen wij iets aan doen

Met u samen gaan we echter huizen bouwen. Huizen in de derde wereld wel te verstaan. Lesotho om precies te zijn. Wat past er nu beter bij Treetops dan projectmanagement in de bouwsector dachten wij en dus zijn we gestart met het bouwen van ons eerste huisje via BouwMee (een onderdeel van Habitat for Humanity).

Een cadeautje voor onze verjaardag

Via Bouwmee kunnen wij voor het geringe bedrag van €.400,00 al een huis bouwen in Lesotho. Dat is natuurlijk vreselijk weinig en dus hopen we met u samen heel wat meer te bouwen dan 1 huisje. We zijn weliswaar bescheiden begonnen, maar met uw hulp moet het toch lukken een klein dorpje, of op zijn minst een woonwijkje te bouwen.

Vanzelfsprekend is elke bijdrage welkom. Dat kan immers al vanaf €.5,00 en dus voor iedereen haalbaar. Vanuit organisatieoogpunt is €.5,00 wel een heel bescheiden bedrag en hopen we dat u een leuk cadeautje voor onze verjaardag kunt schenken dat een ietsiepietsie groter is. Onbeschaamd vragen we dan ook ons te helpen deze huisjes te bouwen. U doet dat immers helemaal niet voor, maar met ons en de nieuwe bewoners zijn daar zonder twijfel meer dan blij mee. Klik hier voor uw bijdrage!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *