De nieuwste talentenjacht: Op zoek naar een directeur!

Treetops Talentenjacht!

Ben jij die gedreven ondernemer of ondernemer in de dop? Denk jij dat je in en met een leuk team de wereld als ondernemer aan kunt? Dan zoeken wij jou!

Of, in normaal Nederlands; wij zoeken een nieuwe directeur. Een manager voor één van onze werkmaatschappijen. Een ondernemer in de dop als gezegd, bereid tijd te investeren in deze uitdaging.

Waarom een talentenjacht?

Dat is eenvoudig. De huidige directeur, die overigens wel betrokken blijft, doet om persoonlijk redenen een stapje terug. Om de job, zeker op langere termijn, in te kunnen vullen is er wel aandacht nodig en dat kan onze huidige directeur op langere termijn helaas niet meer geven.

Wie zoekt dat talent?

Treetops Facility Services BV zoekt jouw talent. De werkmaatschappij waarin we sinds een kleine twee jaar onze Service Medewerkers Gebouwen (SMG’s) aan de man proberen te brengen. Dat lukt, zij het nog heel bescheiden.  Maar eh … SMG’s? Wat zijn dat dan?

Dat zijn technische conciërges, om het kort door de bocht te zeggen. Zij zorgen voor alle kleine klusjes bij onze cliënten. De onderhouds- en storingswerkzaamheden van de aan hen toevertrouwde locaties. Tot nu toe doen we dat met een aantal herintreders die extra zijn geschoold om dit werk te kunnen doen.

Daarnaast is er ruimte en zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten voor deze maatschappij, zoals bijvoorbeeld energiemonitoring.

Wat vragen we in ieder geval van onze talenten?

In de eerste plaats moet je in staat en bereid zijn om te investeren. Tijd wel te verstaan. Verwacht niet meteen vette inkomsten, het is een lange termijn investering.

Je moet (nog) niet afhankelijk zijn van deze job. Een basis elders is aan te bevelen, of een partner die voor de basisinkomsten zorgt. Het levert niet meteen morgen wat op.

Welke talenten moet je hebben?

 • Ondernemend
 • In staat mensen aan te sturen met een technische achtergrond. Let wel die techniek hoef je niet noodzakelijkerwijs zelf te kennen, maar het geeft aan welk type mensen je moet aansturen.
 • Enthousiast en gedreven.
 • Zelfstandig
 • Verantwoordelijk
 • Klantgericht

Welke Kernwaarden streeft Treetops na?

 • Communicatief
 • Integer
 • Betrokken
 • Flexibel
 • Creatief
 • Openheid

De jury.

Is het wellicht iets voor je of ken je iemand die aan deze talentenjacht deel zou willen nemen. Neem gerust contact met me op; fred@treetops.nl Laat mij en mijn collega’s beoordelen of jij het talent bent dat we zoeken. Neem ik een krullende coupe in het haar en een zwarte zonnebril en je zult versteld staan van het Jerney Kaagman gehalte in onze gelederen.

6 Responses to De nieuwste talentenjacht: Op zoek naar een directeur!

 1. Gert Jan de graaff says:

  Graag wil ik meedoen aan de talentenjacht.

 2. Fred says:

  Hoi Gert Jan,

  mail me even.

  Fred

 3. Alex says:

  Ook een manier om voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Lekker goedkoop. En je dacht mij als pensionada te strikken?

 4. Fred says:

  Er wordt op mijn schrijven over het algemeen lacherig en vol geintjes gereageerd. Enkele malen voor de gek gehouden zo heb ik het gevoel.
  Dat kan natuurlijk. De tekst roept zoiets ook wel op denk ik zo.
  Toch is het een poging om eens op een andere wijze Social Media in te zetten om er daadwerkelijk iets mee te kunnen bereiken. “Guess what” er zijn wel degelijk enkele heel geschikte kandidaten tevoorschijn gekomen uit deze actie.
  Maar dat mogen er best nog enkele meer zijn hoor.

 5. free says:

  Hello, just wanted to say, I enjoyed this article.
  It was inspiring. Keep on posting!

  My homepage :: free

 6. Thіs iis a topic that іs near to my heart… Taҝe care!
  Ԝhere are youir contact details tһough?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *