Wie ben ik?

Oud of juist ervaren?

Mijn naam is Fred Rommens. Ik loop al weer sinds begin jaren 60 rond op deze aardbol en ben woonachtig in de Kempen (Noord Brabant). Al jaren gelukkig getrouwd met Liesbeth, vader van twee zoons (21 en bijna 18) en een schat van een dochter (9).

Liefhebber van films, muziek en alles wat met mijn gezin te maken heeft, maar ook Social Media, mijn Iphone en digitaal netwerken. Actief op FacebookTwitterLinkedIn, vanuit hobby, experimenteerdrang en zakelijk nut.

Na 21 jaar zelfstandigheid durf ik mezelf nu eindelijk te omschrijven als ondernemer. Met mijn bedrijf Treetops houd ik me, samen met zo’n 10 collega’s/medewerkers bezig met het managen van huisvesting (bouw, verbouw en onderhoud). Door de grootte van mijn bedrijf kan ik voldoende tijd vrijmaken voor alle vormen van netwerken en de laatste jaren doe ik dat dan ook volop.

Mijn ervaringen op dit terrein, zowel de traditionele als internet gerelateerde netwerken worden door mij bezocht en die ervaringen deel ik met plezier in mijn blogs.

Mijn ervaringen als ondernemer kun je ook lezen in mijn dagboek.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *